Al-ko lsv 550/6

by Rebecca Holmgren

AL-KO LSV 550/6 – en förstklassig vedklyv

Funktionalitet och effektivitet

När du står inför valet av en vedklyv är det viktigt att tänka på funktionalitet och effektivitet. Då är AL-KO LSV 550/6 ett utmärkt val! Den imponerar inte bara med sin höga klippkraft och hydrauliska system, utan även med dess användarvänliga, enkla hantering.

Specifikationer och prestanda

AL-KO LSV 550/6 har en klyvkraft på 5,5 ton, vilket gör det möjligt att hantera även stora vedstockar enkelt och snabbt. Den har även en justerbar klyvlängd och klyvhöjd vilket ger möjligheten att anpassa klyvningen efter dina specifika behov och önskemål.

Specifikationer AL-KO LSV 550/6
Motor Elektrisk (230V / 2,2 kW)
Klyvkraft 5,5 ton
Klyvlängd Justerbart (52 cm – 104 cm)
Klyvhöjd Justerbart (20 cm – 55 cm)
Vikt 97 kg

Säkerhet och underhåll

Säkerheten är särskilt viktig vid användning av en vedklyv och AL-KO LSV 550/6 har lämnat inget åt slumpen. Den har handskydd och en tvåhandsgrepp vilket garanterar maximal säkerhet under arbete. Dessutom är det enkelt att utföra underhåll och kontrollera oljenivåer tack vare den smidiga designen.

Varför välja AL-KO LSV 550/6?

Så varför välja AL-KO LSV 550/6 över andra vedklyvar? Här är några viktiga skäl:

  • Effektiv och kraftfull klippning
  • Användarvänlig och justerbara inställningar
  • Maximal säkerhet och enkel underhåll
  • Pålitlig och hållbar

Slutsats

Med AL-KO LSV 550/6 får du en pålitlig och kraftfull vedklyv som effektivt klipper ved enkelt och snabbt. Den imponerar med sin användarvänlighet, säkerhet och justerbara inställningar. Ett utmärkt val för den som vill ha en högkvalitativ vedklyv till ett rimligt pris.

Related Posts