Clinique even better clinical serum foundation

by Rebecca Holmgren

Clinique Even Better Clinical Serum Foundation

Clinique Even Better Clinical Serum Foundation är en foundation som ger dig en vacker och jämn hudton samtidigt som den vårdar och skyddar din hud. Är det för bra för att vara sant? Låt oss ta en närmare titt på denna mirakelfoundation och se vad den har att erbjuda!

Vad är unikt med Clinique Even Better Clinical Serum Foundation?


Denna foundation skiljer sig från andra produkter på marknaden eftersom den kombinerar exceptionell täckning med en rad hudvårdsfördelar. Här är några av de viktigaste egenskaperna:

  • Medium till full täckning
  • 24-timmars hållbarhet
  • SPF 20 för skydd mot solens skadliga strålar
  • Innehåller vitamin C och salicylsyra för att förbättra hudens textur och klarhet

Hur applicerar jag denna foundation?

För bästa resultat rekommenderas det att du applicerar Clinique Even Better Clinical Serum Foundation efter att du har rengjort och återfuktat din hud. Använd en foundationborste, sminksvamp eller dina fingertoppar för att fördela produkten jämnt över ansiktet. Tänk på att lite går lång väg! Använd en concealer vid behov och avsluta med ett puderslöj om du vill ha en matt finish.

Ingredienser Täckning Hudtyper
Vitamin C, salicylsyra, SPF 20 Medium till full Alla hudtyper
Fuktgivande egenskaper Långvarig Serumformel

Är Clinique Even Better Clinical Serum Foundation rätt för mig?

Om du är på jakt efter en foundation som ger både täckning och vårdande egenskaper, då är Clinique Even Better Clinical Serum Foundation ett utmärkt val. Denna foundation passar alla hudtyper, inklusive känslig hud, och är utformad för att ge en naturlig och strålande finish. Med SPF 20 och aktiva ingredienser som vitamin C och salicylsyra hjälper den också till att skydda och förbättra din hud över tid.

Så vad väntar du på? Prova Clinique Even Better Clinical Serum Foundation idag och upplev skillnaden själv!

Related Posts