Philips master pl-s 11w/827/2p

by Rebecca Holmgren

Philips Master PL-S 11W/827/2P – Allt du behöver veta

Philips Master PL-S 11W/827/2P är en energisnål och effektiv ljuskälla som ger utmärkt belysning i ditt hem eller arbetsplats. Den har en kompakt formfaktor och är enkel att installera, vilket gör den till ett populärt val bland dem som vill ha högkvalitativ belysning utan krångel. Men vad innebär egentligen dessa siffror och beteckningar?

Egenskap Förklaring Exempel
11W Effektförbrukning 11 watt
827 färgtemperatur 2700K (varmvit)
2P Antal stift 2 stift
Master PL-S Produktserie Philips Master-serien

Nu när vi har benat ut vad siffrorna och beteckningarna står för kan vi ta en närmare titt på fördelarna med att använda Philips Master PL-S 11W/827/2P i din belysning.

Fördelar med Philips Master PL-S 11W/827/2P

  • Energisnål – Med en effektförbrukning på endast 11W sparar du både pengar och miljö genom att välja denna ljuskälla.
  • Varmvit färgtemperatur – Den varmvita färgtemperaturen på 2700K skapar en mysig och behaglig atmosfär i rummet.
  • Lång livslängd – Philips Master PL-S-serien är känd för sin höga kvalitet och långa livslängd, vilket innebär att du inte behöver byta ljuskälla i onödan.
  • Enkel installation – Med bara två stift att ansluta är det lätt att byta ut den gamla ljuskällan mot en Philips Master PL-S 11W/827/2P.

Att välja rätt ljuskälla har stor betydelse för hur vi uppfattar vår omgivning. Med Philips Master PL-S 11W/827/2P kan du vara säker på att du får en högkvalitativ och energisnål lösning som håller länge och skapar en trevlig atmosfär i ditt hem eller på din arbetsplats.

Related Posts