Smal spis med ugn 40 cm

by Rebecca Holmgren

En liten spis med ugn på 40 cm för ditt kök

Att ha en liten spis med ugn på 40 cm kan vara en riktig life-saver för dig som har ett mindre kök. När man har begränsat med plats är det viktigt att välja köksutrustning som matchar. En smal spis med ugn på 40 cm kan vara precis vad man behöver för att få ut maximalt av sitt kök.

Fördelarna med en smal spis

Självklart så tar en smal spis upp mindre plats i ditt kök. Detta ger dig mer utrymme att röra dig på, eller att placera andra viktiga köksredskap. En mindre spis förhindrar inte heller att du kan laga fantastiska middagar. Tvärtom, det kan uppmuntra dig att vara mer kreativ och hitta alternativa lösningar!

Energieffektiv

En smal spis är förmodligen mer energieffektiv än en större modell, tack vare dess mindre storlek. Detta innebär att du kan hjälpa miljön samtidigt som du sparar pengar på energikostnader.

Modell Ugnsvolym Energieffektivitetsklass
Electrolux EKC54503OX 50 liter A+
Siemens iQ300 67 liter A
Candy FCP435X 65 liter A+
Husqvarna QSG7132X 70 liter A

Var hittar man en smal spis med ugn på 40 cm?

Lyckligtvis finns det många olika märken och modeller att välja bland när det kommer till små spisar med ugn. Allt från välkända märken som Electrolux till mindre kända som Candy. Du kan hitta dem både i fysiska butiker samt online. Ett tips är att jämföra priser och läsa recensioner innan du gör ditt köp, för att hitta en smal spis som passar dina behov bäst.

Lycka till i ditt sökande efter en smal spis med ugn på 40 cm!

Related Posts