Volkswagen passat variant 2.0 tdi bluemotion 4motion

by Rebecca Holmgren

Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI Bluemotion 4Motion: En kort översikt

Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI Bluemotion 4Motion är en attraktiv bil för många bilentusiaster som letar efter en mix av stil, prestanda och utmärkt bränsleekonomi. Volkswagen har länge varit känt för sin konstanta innovation och högkvalitativa teknik, och denna modell är inget undantag.

Specifikation Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI Bluemotion 4Motion
Motor 2,0 TDI dieselmotor
Drivlina 4Motion fyrhjulsdrift
Bränsleeffektivitet 4,8 l/100 km (blandad körning)
Hästkraft 150 hk
Vridmoment 340 Nm

Är Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI Bluemotion 4Motion miljövänlig?

Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI Bluemotion 4Motion är en dieseldriven bil utrustad med Volkswagens Bluemotion-teknik. Bluemotion är Volkswagens varumärke för bränsleeffektiva och miljövänliga modeller, och det innebär att denna bil är designad för att minska CO2-utsläpp och bränsleförbrukning.

Hur mycket bagageutrymme finns det i Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI Bluemotion 4Motion?

En av de stora fördelarna med Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI Bluemotion 4Motion är dess imponerande bagageutrymme. Med baksätet uppfällt erbjuder bilen hela 650 liter bagageutrymme. Om du fäller ner baksätet ökar bagagekapaciteten ytterligare till hela 1 780 liter, vilket gör den extremt praktisk för familjer och förare som behöver mycket utrymme för last och bagage.

Sammanfattning

Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI Bluemotion 4Motion är en populär och pålitlig bilmodell med en imponerande kombination av kraft, bränsleeffektivitet och säkerhet. Den rymliga kupén och det generösa bagageutrymmet gör den perfekt för familjer och förare som behöver en bil som klarar både vardagens behov och mer krävande uppgifter. Så om du är på jakt efter en miljövänlig, säker och rymlig bil kan Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI Bluemotion 4Motion vara ett utmärkt val för dig.

Related Posts