Blue star atlantica mikri poli kos

by Rebecca Holmgren

Blue Star Atlantica Mikri Poli Kos: En drömsemester för familjer

När det gäller att hitta det perfekta semestermålet för familjen, kan det ibland vara en utmaning. Som tur är har vi Blue Star Atlantica Mikri Poli Kos, den ideala platsen för en fantastisk familjesemester. Låt oss ta en titt på vad som gör detta resort så speciellt.

Facilitet Beskrivning Öppettider
Poolområde 4 pooler, inklusive barnpool och vattenrutschbanor 08:00-19:00
Restauranger Bufférestaurang och à la carte-restaurang med internationell och lokal mat 07:00-22:00
Bar Poolbar och lobbybar 10:00-24:00
Miniklubb Aktiviteter och underhållning för barn i åldern 4-12 år 09:00-17:00

Familjevänliga aktiviteter

Blue Star Atlantica Mikri Poli Kos lägger stor vikt vid att erbjuda roliga aktiviteter för hela familjen. Här hittar ni ett stort poolområde med vattenrutschbanor som både barn och vuxna kan njuta av, samt en barnpool för de allra minsta. Förutom poolerna finns det även organiserade aktiviteter som miniklubben, där era barn kan delta i olika kreativa och roliga aktiviteter, så att ni vuxna också kan ta lite välbehövd tid för er själva.

Matupplevelser för alla

Med en bufférestaurang och en à la carte-restaurang på resorten, finns det gott om matalternativ för alla smaker och preferenser. Du kan njuta av både traditionella grekiska rätter och internationell mat, med något för både köttälskare och vegetarianer. Glöm inte att prova på några av de lokala godsakerna, som deras utsökta meze och den välkända grekiska salladen.

  1. Rymligt poolområde för både stora och små
  2. Fantastiska matupplevelser från morgon till kväll
  3. Miniklubb och organiserade aktiviteter för barnen
  4. Närhet till både strand och centrum
  5. Möjlighet till avkoppling och äventyr

Sammanfattning

Blue Star Atlantica Mikri Poli Kos är det ultimata semestermålet för familjer som vill uppleva sol, bad och underhållning tillsammans. Med så många fantastiska faciliteter och aktiviteter, kommer ni garanterat att skapa minnen som varar for livet. Packa väskan och upplev den grekiska pärlan Kos, på Blue Star Atlantica Mikri Poli Kos resort.

Related Posts