Catherine Hertiginna av Cambridge

by Rebecca Holmgren

Mer känd som Kate. Prinsessan och William gifte sig, efter en mångårig relation av både vänskap och kärlek, den 29 April 2011. Paret har 3 barn, två pojkar och en flicka.

Tack vare prinsessan Kates engagemang kan barn få en bättre tillvaro. Detta beror på att Kate är kunglighet. På så sätt nyttjar hon sin ställning och belyser de som inte har den statusen.

Synliggör barns problem

Catherine Hertiginna av Cambridge gör skillnad. Eftersom hon stöder flertalet organisationer i England. Exempelvis Action for Children, Place2be och Anna Freud National Centre for Children and Families.

Place 2 be är en organisation som hjälper barn i skolåldern att få samtalsstöd. Detta för att barn och ungdomar ska få hjälp till bättre psykiskt mående och därmed en bättre chans att skapa det liv de vill.

Kates passion

Efter att ha blivit mamma, arbetar Kate hårt för att skapa kunskap om spädbarnsårens otroliga betydelse. Cathrine Hertiginnan av Cambridge vill att alla ska lära sig om hjärnans utveckling mellan graviditet och 5 års ålder. Denna tid är så otroligt viktig. Vi behöver lära oss hur mycket en människa utvecklas under dessa år. Sedan är grunden i vem en människa är lagd. Och om föräldrar, skola och samhälle vet mer, får barn en bättre start i livet.

Related Posts