Higueron hotel malaga curio collection by hilton

by Rebecca Holmgren

Higueron Hotel Malaga Curio Collection by Hilton: En unik upplevelse i soliga Malaga

När du planerar en semester till Malaga, kan du fundera över var du ska bo. Ett av de mest fascinerande alternativen är Higueron Hotel Malaga Curio Collection by Hilton. Men vad gör detta hotell så speciellt? Låt oss ta en titt på detaljerna och se varför Higueron Hotel Malaga bör vara ditt första val när du besöker denna vackra stad.

Varför välja Higueron Hotel Malaga Curio Collection by Hilton?

Först och främst är läget optimalt! Higueron Hotel Malaga ligger nära både stranden och Malagas historiska stadskärna, vilket innebär att du får det bästa av två världar. Du kan tillbringa dagen med att utforska stadens charmiga gator och sevärdheter och sedan koppla av på hotellets underbara strand med utsikt över Medelhavet.

Faciliteter Restauranger Aktiviteter
Infinitypool Nagomi Restaurant Strandaktiviteter
Spa & Wellness center Gastrobar Palmyra Yoga
Fitnesscenter Mediterranean Restaurant Utflykter
Takterrass Rufo Burger Bar Shopping

Förutom det utmärkta läget erbjuder Higueron Hotel Malaga Curio Collection by Hilton en rad bekvämligheter för att göra din semester så avslappnande och minnesvärd som möjligt. Bland annat hittar du en infinitypool, ett spa- och wellnesscenter, ett fitnesscenter och en takterrass där du kan njuta av panoramautsikt över havet och bergen.

Utsökt mat och fantastiska upplevelser

När det gäller mat kan du räkna med ett brett utbud av kulinariska upplevelser på Higueron Hotel Malaga. Du kan prova läckra rätter från både det lokala och internationella köket i någon av hotellets restauranger, som Nagomi, Palmyra, Mediterranean Restaurant eller Rufo Burger Bar. Dessutom har hotellet ett brett utbud av aktiviteter och organiserade utflykter för hela familjen att njuta av.

Så, är Higueron Hotel Malaga Curio Collection by Hilton värt ett besök? Absolut! Med sitt perfekta läge, lyxiga bekvämligheter och fantastiska matupplevelser kommer denna charmiga och unika hotell garanterat att göra din vistelse i Malaga oförglömlig.

Related Posts