1 5 liter mjölk pris ica

by Rebecca Holmgren

1 5 liter mjölk pris ica är något som många konsumenter är intresserade av att veta, eftersom mjölk är en viktig basprodukt i de flesta hushåll. På ICA, en av Sveriges mest populära dagligvaruhandelskedjor, hittar du mjölk från många olika märken till konkurrenskraftiga priser.

Varför är 1 5 liter mjölk ett populärt val?

En 1,5 liters mjölkpaket är en utmärkt storlek för hushåll med två eller fler personer, eftersom det ger en bra mängd mjölk utan att ta upp för mycket plats i kylskåpet. Dessutom går en större mängd mjölk ofta åt snabbare, vilket innebär att det är mindre risk för att mjölken hinner surna innan den är anänderas.

Mjölktyp Förpackningsstorlek Ursprung
Standard mjölk 1,5 liter Sverige
Ekologisk mjölk 1,5 liter Sverige
Laktosfri mjölk 1,5 liter Sverige

Hur mycket kostar 1 5 liter mjölk på ICA?

Priset för 1,5 liter mjölk på ICA varierar beroende på märke, kvalitet och eventuella rabatter. Genomsnittspriset ligger ofta runt 15-20 kronor, men det kan variera mellan olika butiker och erbjudanden. Det är alltid en bra idé att kolla de aktuella priserna i din lokala ICA-butik eller online för den mest exakta informationen.

Sammanfattning

Att köpa 1 5 liter mjölk på ICA är bekvämt och prisvärt för de flesta konsumenter. Med ett brett utbud av mjölktyper och märken att välja mellan, kan du vara säker på att hitta en produkt som passar dina behov och budget. Kom ihåg att hålla koll på ICA:s aktuella priser och erbjudanden för att få bästa möjliga deal på din mjölk.

Related Posts