Kyrkoherdens Tankar

by Rebecca Holmgren

En blogg du kan läsa om är Kyrkoherdens Tankar. Detta är Krister Kappel som delar med sig av sina tankar och funderingar via sin blogg och blogginlägg. Krister är en man som har som yrke att vara kyrkoherde. Han jobbar med religion och man kan hitta honom i Järfälla, Stockholm. Krister Kappel är kyrkoherde i Järfälla församling och han bedriver även sin blogg på nätet. Förutom jobb och bloggande så har han andra intressen. Detta involverar golf, idrott, fiske samt friluftsliv.

Vad är Kyrkoherdens Tankar?

Kyrkoherdens tankar handlar bland annat om något som heter Melodikrysset. Melodikrysset är något som Sveriges Radio har presenterat i snart 60 år. Det är ett musikaliskt korsord som lyssnare kan lösa. Då det började som endast sommarunderhållning redan 1965 har sedan blivit mer och mer populärt och resulterat i ett åretruntprogram.

Varje vecka samlar Sveriges Radio in över 60 000 lösningar av krysset. Dragningen görs sedan och priser delas ut till 10 personer. Majoriteten av lösningarna kommer online men ungefär 1000 varje vecka skickas in via post. På kyrkoherdens tankar kan man läsa om hans tankar kring veckans Melodikryss och hur han tänker för att lösa det. Han berättar självklart om mer än bara Melodikrysset, resten av bloggandet handlar om hans vardagsliv och intressen.

Related Posts