Caroline Anna Helsén – Instagram, Facebook & Snapchat

by Vanessa Fredriksson

2001 föddes en liten flicka som skulle få förnamnen Anna Caroline. Denna tjej skulle under 2000-talets början få växa upp i Malmö. En ljuvlig liten tjej som kom att blomma ut och bli en vacker kvinna under årens lopp.

Snabbfakta om Anna Caroline

2001Anna Caroline föds
2019Anna Caroline träffar kärleken
2019Anna Caroline förlovar sig
2020Anna Caroline blir sambo

Vad Caroline Anna Helsén inte visste som liten flicka var att hon 18 år efter sin födelse skulle få möta mannen i sitt liv. En vacker augustidag 2019 mötte hon den vackraste mannen hon någonsin sett. Fredrik och Anna Caroline tog sina första stapplande steg mot att vara det etablerade par de är idag.

Exakt hur de träffades är det få som vet, då de valt att hålla händelsen privat. Men om man spekulerar i det hela så finns det flera olika sätt deras vägar kunde ha korsats på denna augustidag. Då det är kräfttider i augusti kanske de träffades på en kräftskiva hos gemensamma vänner.

Ett annat troligt scenario är att de unga och glada hängde med andra motorintresserade. Båda två verkar gilla bilar så det är inte alls en långsökt tanke att det var där de träffades. Motorträffar är ofta sociala tillställningar där människor i många år har träffat sin livspartner.

Caroline Anna Helsén visar upp viktiga livshändelser på Facebook

Att de visste att de var menade för varandra kände de ganska fort. Bara 10 veckor senare bestämde de sig för att befästa sin kärlek till varandra genom att förlova sig. Efter att noga valt ut varsin vacker slät ring slog de slag i saken. Den här gången kände de att hela världen skulle få veta och delade nyheten offentligt på Caroline Anna Helséns Facebook.

Ett år senare bestämmer sig de lyckliga tu att även flytta ihop. Idag lever de livet tillsammans och planerar framtiden. Vad som händer i framtiden kan man bara sia om. De verkar gå en ljus framtid till mötes som ett vackert älskande par.

En litterär Caroline Anna Helsén

Söker man på Google efter ”Caroline Helsén” så finner man också att det är ett litterärt namn som återfinns i en bokserie. Bokserien har skrivits av systrarna Camilla Grebe och Åsa Träff. I den litterära serien som handlar om Siri Bergman återfinns följande böcker:

  • Någon sorts frid
  • Bittrare än döden
  • Innan du dog
  • Mannen utan hjärta
  • Eld och djupa vatten

Böckernas huvudperson är Siri Bergman, psykoterapeut och psykolog. Siri kommer under böckernas gång att bli gärningsmannaprofilerare. Detta yrke kommer hon att ha hos Rikskriminalpolisen i böckerna. 

Det är lätt att tro att böckerna är tunga och sorgliga eftersom de handlar om tragedier. Camilla Grebe och Åsa Träff har dock lyckats få böckerna att vara fyllda med spänning som bär handlingen framåt. I seriens tredje bok, ”Innan du dog”, får man möta patienten Caroline Helsén.

Bokens Caroline har stora problem med sitt ex Darius. Darius har träffat en ny kärlek och gjort slut på relationen med Caroline. Utöver det visar det sig dessutom att Darius plötsligt väntar barn med sin nya kärlek. 

Detta gör att Caroline bryter ihop. Darius var hennes livs kärlek. En kärlek den litterära Caroline planerat sitt liv med; barn, familj och allt annat.

Den litterära versionen av Snapchat med Caroline Anna Helsén

Kanske även den litterära Caroline heter Anna i andra namn. Det händer ibland att litterära figurer får ett liv i sociala medier med egna hemsidor och sociala medier. Söker man på Snapchat efter Caroline Anna Helsén så kan det lika gärna vara den litterära Caroline man hittar. Vem vet, kanske skickar hon snappar till sin före detta pojkvän Darius i böckerna? 

Det går att hitta textutdrag från böckerna på Internet. Bland annat i en situation där Caroline besöker Siri för ett psykologsamtal om bland annat Darius. Siri har också upplevt smärtan med uppbrott och brottas fortfarande med dessa känslor. Bara för att man är psykolog behöver det inte betyda att man kan hantera alla verktyg man lär ut. Siri noterar att Caroline behärskar verktygen hon ger henne och att hon går vidare i livet mot nya relationer.

Related Posts