Curli clasp step-in sele

by Rebecca Holmgren

Curli Clasp Step-In Sele: Enkel Och Bekväm För Din Hund

Söker du en hundsele som både är enkel att sätta på och bekväm för din hund? Då är Curli Clasp step-in sele perfekt för dig! I den här artikeln går vi igenom fördelarna med denna sele och varför den är så populär bland hundägare.

Enkel att använda

Curli Clasp step-in sele är designad på ett sätt som gör den mycket enkel att sätta på din hund. Du behöver inte trassla med remmar eller karbinhakar: istället kan din hund bara ”trampa” i selen och du kan enkelt fästa den.

Bekväm och säker för din hund

Selen är tillverkad av mjuka och lätta material som också andas, vilket gör den mycket bekväm för din hund. Den är också utformad för att sitta säkert och minimera risken för att din hund tar sig ur selen.

Storlek Bröstomkrets Rekommenderade raser
Extra Small 30-35 cm Chihuahua, Pomeranian
Small 36-45 cm Jack Russell Terrier, Mops
Medium 46-60 cm Cocker Spaniel, Fransk Bulldogg
Large 61-75 cm Labrador, Boxer

Färgkombinationer och storlekar

Curli Clasp step-in sele finns i flera olika färger och storlekar, så du kan enkelt hitta en som passar just din hunds smak och behov. Använd tabellen ovan för att hjälpa dig att välja rätt storlek baserat på din hunds bröstomkrets och ras.

Vad innebär det här för din hund? Dina promenader blir mindre stressiga och mer njutbara, både för dig och din hund, tack vare Curli Clasp step-in selen. Det blir mindre krångel med att sätta på selen, och din hund kommer känna sig bekväm och säker medan ni går. Så varför inte testa Curli Clasp step-in sele och se hur den förbättrar era promenader?

Related Posts