Mam easy start anti-colic

by Rebecca Holmgren

Mam Easy Start Anti-Colic: En perfekt start för bebisar

För många föräldrar kan det kännas överväldigande att välja bland alla olika flaskor och nappar på marknaden. Från och med nu behöver du inte oroa dig längre! Mam har en fantastisk lösning för dig och din bebis: Mam Easy Start Anti-Colic. Någonsin hört talas om det?

Produkt Funktioner Fördelar
Mam Easy Start Anti-Colic Anti-kolik-ventil Minskar koliksymptom
Mam Easy Start Anti-Colic Självsteriliserande Enkel att rengöra
Mam Easy Start Anti-Colic Ortodontisk napp Framtagen i samarbete med tandläkare
Mam Easy Start Anti-Colic ERGONOMISK FORM Enkel att greppa för både barn och föräldrar

Hur fungerar Mam Easy Start Anti-Colic flaskan?

Det unika med Mam Easy Start Anti-Colic är att den har en särskild ventil som förhindrar att för mycket luft sväljs när din bebis dricker. Detta minskar risken för koliksymptom hos ditt barn. Så inte bara är flaskan praktisk och bekväm att använda, den är också bra för små magar!

Enkelt att rengöra och sterilisera

Vem gillar inte en simpel rengöringsrutin, speciellt med en nyfödd i huset? Mam Easy Start Anti-Colic flaskorna är självsteriliserande, vilket gör flaskrengöring superenkelt! Bara lägg alla delar i mikrovågsugnen med lite vatten, och på bara några minuter är både flaskor och nappar perfekt rena och sterila.

Mam Easy Start Anti-Colic Storlek/antal Färg
Startpaket 2x 130 ml, 2x 160 ml, 2x 260 ml flaskor Rosa, blå eller gröna nyanser
Enstaka flaska 130 ml, 160 ml eller 260 ml Olika färger och mönster

Mam Easy Start Anti-Colic finns i olika storlekar och färgkombinationer, så att du kan hitta den perfekta matchen för dig och din bebis. En naturlig del av livet är att testa och lära – och med Mam Easy Start Anti-Colic blir starten lättare för både dig och din baby.

Related Posts