Omni – allt du behöver veta

by Rebecca Holmgren

Nyheter är lättast att läsa på Omni man håller sig uppdaterad om både lokala och internationella nyheter. Omni betyder nämligen överallt och det är det de eftersträvar sedan 2011 när de började med att utveckla plattformen som nådde läsarna under 2013.

Tio år av nyheter

Genom deras arbete kan du sedan snart tio år följa utvecklingen i världen mer eller mindre live. En relativt unik funktion med Omni är att du också kan hitta relaterade nyheter eller närliggande ämnen via de interna länkarna. De ligger direkt under de nyheter du läser och är ovärderligt för att du ska kunna fördjupa dig vidare.

Ladda ner Omni på Google Play eller App Store

Du kan ladda ner appen på Google Play eller App Store. Nyheterna är direkt tillgängliga i den reklamfinansierade appen, men du kan starta ett konto och logga in för ytterligare funktioner. Då kan du göra personliga inställningar och intressemarkera specifika områden och de nyheter du är mest intresserad av.

Du kan dessutom välja att betala för ett abonnemang. Då får du tillgång till många svenska och utländska tidningars artiklar som ligger bakom betalportaler. Du får också tillgång till extra material som de kallar för Omni Mer.

Snabba fakta om Omni

  • Möjligt att fördjupa sina kunskaper genom interna länkar betalda abonnemang.
  • Bakar in relevanta nyheter i rapporteringen om ekonomi.
  • Snabb mediaplattform för att läsa nyheter.
  • Bakom Omni står svenska utvecklare.
  • Användarvänligt gränssnitt.

Nyheter snabbt via Omni

Se vad som händer, överskådligt och snabbt. När du behöver veta vad som händer i omvärlden när det gäller ekonomi och nyheter är Omni det självklara valet för dig. Vi lever alla nu i en tid där snabb information kan vara avgörande för hur vi agerar i vardagen.

Allt från vad vi köper till hur vi investerar eller vart vi reser på semester. Med Omni kommer du kunna känna dig trygg på att vara tillräckligt uppdaterad för att göra medvetna val, oavsett vad det är du ska göra.

Fler resurser inom ekonomi och sport

När du vill ha uppdaterade ekonominyheter och veta mer om vad som händer i sporten kan du hitta det du behöver genom Omni. Ekonomiavdelningen ger dig mer riktade nyheter som rör finanser för de som sparar till en resa eller i pensionsfonder.

Det är ingen hemlighet att det som nu händer i omvärlden och Europa påverkar även de svenska hushållen. Sanktioner och de senaste räntehöjningarna påverkar den genomsnittliga svensken så pass mycket att vissa faktiskt kommer behöva flytta om de inte hänger med i svängarna.

Related Posts